GĂ€stbok


Skriv ett inlägg


Visa bara meddelanden som innehćller följande ord :

Inlägg : 11 till 20
Sida : 2
Antal inlägg : 36
     
den 27/07/2011 @ 20:47

Det var en jÀtte bra allsÄngsafton pÄ Edmans loge du höll GÄke. Jag hoppas det blir fler gÄnger. Josefin sjöng underbart och Pierre spelade dragspel som en gud.
 
den 25/07/2011 @ 19:05

Det var en underbar konsert av dig, Carina och Per i Flatö kyrka ikvÀll. Den hÀr gÄngen var det rÀtt mÀngd Taube. ;)
 
den 23/05/2011 @ 18:28
Björn Löwenqvist

GÅKESUCCÉ I LANDSKRONA!
Restaurangen pÄ Landskrona teater var knökfull nÀr GÄke i fredagskvÀll, den 20 maj, hade ÄtervÀnt till SkÄnemetropolen för en ny "Taube-kvÀll". Med rÀkfrossa, tilltugg och lÀmpliga drycker och dÀr till GÄkes hÀrliga tolkningar av Everts fantastiska berÀttelser - det kunde bara bli stor succé. I en av pauserna stegade stadens borgmÀstare, Lennart Söderberg fram och satte Landskrona-nÄlen pÄ GÄkes kavajslag med orden: "Den hÀr ska du ha för du var sÄ dj-a bra"!
Andra omdömen lÀt sÄ hÀr: "Har aldrig hört talas om honom, men
f-n va han e bra! Man hör ju var enda stavelse han sjunger!"

GÄke! De omdömen om dig som har kommit pÄ mail sÀger enhÀlligt att "Ni kan vÀl ta hit honom igen" eller "Jag Àr sÀker pÄ att det inte var sista gÄngen vi sÄg GÄke i Landskrona", sÄ dÄ kan vi ju redan nu leta upp en lÀmplig datum för sommaren 2013, nÀr Landskrona firar sitt 600-Ärsjubileum. SÄ ta med almanackan till Kvarnberget!
Och Àn en gÄng GÄke, tack för en jÀttehÀrlig Taube-kvÀll ..... igen!
Fantastiskt roligt att ha lÀrt kÀnna dig, hÀlsar förutom

Björn, resten av L-A gÀnget!
 
den 25/12/2010 @ 09:01

God Jul GÄke och stort tack för fantastisk julkonsert i Flatö kyrka den 19/12. Vi vill inte pÄstÄ att vi blev överraskade men ÀndÄ mycket imponerade över Din enorma bredd som estradör (Àven om Du bara hittade en TaubesÄng). Hoppas verkligen inte att det dröjer 41 Är till nÀsta julkonsert
JulhÀlsningar frÄn Ingela&Mikael
 
den 08/08/2010 @ 18:36

Det var en mycket bra vis- och allsÄngskvÀll pÄ Dandalens dansbana. Jag hoppas att det blir fler.
 
den 26/07/2010 @ 19:51

Tack GÄke, Carina och Per för den fina konserten ni hade i Flatö kyrka. Trots att Taubes visor frÄn Flatön var frÄnvarande sÄ var konserttemat musikaliskt lysande med sitt innehÄll.
 
den 11/07/2010 @ 09:41

Grattis GĂ„ke till nya skivan. Som vi har vĂ€ntat, men den som vĂ€ntar pĂ„ nĂ„got gott blir ju aldrig besviken. Perfekt blandning av musikstilar, bra musiker,utmĂ€rkta arrangemang och sĂ„ sĂ„ngarens fantastiska förmĂ„ga till skönsĂ„ng och utmĂ€rkt diktion. Hoppas skivan kommer att finnas till försĂ€ljning pĂ„ Stenesandkonserten(Den vi fĂ„tt av Peter,Stefan&Kjell börjar bli lite sliten av alla spelningar). Dessutom hoppas vi att fĂ„r höra nĂ„gra lĂ„tar "live". Bland mĂ„nga highlights hoppas vi pĂ„ t ex "Utsikten frĂ„n Ramholmen","Rik i min blick" eller "Ett hoppfullt par", men nĂ„gon av de andra duger lika gott. Än en gĂ„ng stort tack för en jĂ€ttelyckad skiva
 
den 02/10/2009 @ 20:40

Fredagen den 25 september köade folk - som hade biljetter - utanför Teaterrestaurangen i Landskrona redan kl: 17.30. Varför det? Jo GÄke hade blivit "nerlurad" av oss TaubefrÀlsta HÀrslövare för att sjunga just Taube - men inte förrÀn kl. 19.30! Teaterrestaurangen var faktiskt utsÄld sedan en mÄnad tillbaka och det var mÄnga som blev utan biljetter. Det verkade nÀstan som om det var "GÄke-feber" i Landskrona trots att vi egentligen inte Àr sÄ mÄnga hÀr i stan som kÀnner till GÄke. Nu Àr det desto fler, för GÄke gjorde stor succé hos Landskroniter och nÄgra "vilsekomna" Vinslövsbor.
SÄ hÀr skriver Gun Kjellgren pÄ arrangörens, Landskrona Riksteaterförenings hemsida:
"Tack för en mycket trevlig kvĂ€ll pĂ„ Teaterrestaurangen. Mycket goda rĂ€kor med tillbehör och sĂ„ fick vi smaka varmrökt lax. UnderhĂ„llningen med Evert Taube sĂ„nger var helt otrolig! Än en gĂ„ng tack till er som anordnat denna kvĂ€ll."
Vi kan ju bara instÀmma med "föregÄende talare". Vi hade ju dessutom förmÄnen att fÄ "rÄ om" GÄke under helgen.
SÄ nu fÄr vi vÀl satsa pÄ "Favorit i repris" till nÀsta höst, men innan dess dyker vi upp bland kobbar och skÀr, bara GÄke och kompani kan bestÀmma sig för var vi kan sÀtta vÄra stolar för att avnjuta nÀsta sommars "HÄtteland."
Som sagt, jÀttestort tack GÄke för den hÀrliga Taube-kvÀllen. Kul att vi fick rÄ om dig! Hoppas att oljan rÀckte Ànda hem!
Björn o Mona.
   
Inlägg : 11 till 20
Sida : 2
Antal inlägg : 36