GĂ€stbok


Skriv ett inlägg


Visa bara meddelanden som innehćller följande ord :

Inlägg : 21 till 30
Sida : 3
Antal inlägg : 38
 
den 11/07/2010 @ 09:41

Grattis GĂ„ke till nya skivan. Som vi har vĂ€ntat, men den som vĂ€ntar pĂ„ nĂ„got gott blir ju aldrig besviken. Perfekt blandning av musikstilar, bra musiker,utmĂ€rkta arrangemang och sĂ„ sĂ„ngarens fantastiska förmĂ„ga till skönsĂ„ng och utmĂ€rkt diktion. Hoppas skivan kommer att finnas till försĂ€ljning pĂ„ Stenesandkonserten(Den vi fĂ„tt av Peter,Stefan&Kjell börjar bli lite sliten av alla spelningar). Dessutom hoppas vi att fĂ„r höra nĂ„gra lĂ„tar "live". Bland mĂ„nga highlights hoppas vi pĂ„ t ex "Utsikten frĂ„n Ramholmen","Rik i min blick" eller "Ett hoppfullt par", men nĂ„gon av de andra duger lika gott. Än en gĂ„ng stort tack för en jĂ€ttelyckad skiva
 
den 02/10/2009 @ 20:40

Fredagen den 25 september köade folk - som hade biljetter - utanför Teaterrestaurangen i Landskrona redan kl: 17.30. Varför det? Jo GÄke hade blivit "nerlurad" av oss TaubefrÀlsta HÀrslövare för att sjunga just Taube - men inte förrÀn kl. 19.30! Teaterrestaurangen var faktiskt utsÄld sedan en mÄnad tillbaka och det var mÄnga som blev utan biljetter. Det verkade nÀstan som om det var "GÄke-feber" i Landskrona trots att vi egentligen inte Àr sÄ mÄnga hÀr i stan som kÀnner till GÄke. Nu Àr det desto fler, för GÄke gjorde stor succé hos Landskroniter och nÄgra "vilsekomna" Vinslövsbor.
SÄ hÀr skriver Gun Kjellgren pÄ arrangörens, Landskrona Riksteaterförenings hemsida:
"Tack för en mycket trevlig kvĂ€ll pĂ„ Teaterrestaurangen. Mycket goda rĂ€kor med tillbehör och sĂ„ fick vi smaka varmrökt lax. UnderhĂ„llningen med Evert Taube sĂ„nger var helt otrolig! Än en gĂ„ng tack till er som anordnat denna kvĂ€ll."
Vi kan ju bara instÀmma med "föregÄende talare". Vi hade ju dessutom förmÄnen att fÄ "rÄ om" GÄke under helgen.
SÄ nu fÄr vi vÀl satsa pÄ "Favorit i repris" till nÀsta höst, men innan dess dyker vi upp bland kobbar och skÀr, bara GÄke och kompani kan bestÀmma sig för var vi kan sÀtta vÄra stolar för att avnjuta nÀsta sommars "HÄtteland."
Som sagt, jÀttestort tack GÄke för den hÀrliga Taube-kvÀllen. Kul att vi fick rÄ om dig! Hoppas att oljan rÀckte Ànda hem!
Björn o Mona.
 
den 30/07/2009 @ 18:51

Tack till dig GÄke och Àven Carina och Per för en musikaliskt underbar konsert i Flatö kyrka 27/7.
   
den 15/07/2009 @ 07:06

Tack GĂ„ke för en trevlig viskvĂ€ll pĂ„ Flinks restaurang 9/7. SĂ€llan har sĂ„ mĂ„nga underhĂ„llits sĂ„ formidabelt av en enda(men i denne i i praktslag). SĂ€rskilt tack för Än en gĂ„ng dĂ€ran och YsabellVillamor, men samtidigt ska all publik har en eloge för begĂ„vade önskningar. Vad som Ă€n önskades framfördes till utomordentlig belĂ„tenhet. Hoppas pĂ„ snar Ă„terkomst
   
den 22/09/2008 @ 18:33
Johannes

hej du var pÄ skotarn för ett par dagar se
 
den 18/08/2008 @ 11:54

Tack GÄke för den formidabla avslutningen 14/8 pÄ en tyvÀrr alltför kort sÀsong med skaldjursfrossa pÄ Flinks. SÀrskilt tack för smakbitarna frÄn den kommande skivan. Om skivan bara Àr hÀlften sÄ bra som Du var pÄ Flinks kommer första upplagan att ta slut tÀmligen omgÄende.
 
den 14/07/2008 @ 12:43
Åsa Wikner

Som vanligt var det ett jÀttetrevligt program pÄ viskvÀllen men bÄde jag och Sandra tycker att det Àr för lite GÄke! Vi vill ha meeer!
Åsa
 
den 19/12/2007 @ 15:10

HEJ!
VĂ€ntar pĂ„ en ny CD! NÄR KOMMER DEN?
HĂ€lsningar Gun Kristensson
Ps/1000-Tack för julkort Ds
   
Inlägg : 21 till 30
Sida : 3
Antal inlägg : 38